малко за нас

Кои сме ние?

Семейство с традиции

През 19 век, Франческо Бертацони започва да изработва прецизни претеглящи машини за местните производители на сирене в Емилия-Романя, Северна Италия. Той имал навика да наблюдава влаковете, пристигащи от Германия в Гуастала, Италия. Направило му впечатление, че те се отопляват от нов вид печка на дърва. Тя главно се използвала за готвене от влаковия екипаж, както и за захранване на вагоните. Предприемаческия му инстинкт мигновено е привлечен от тази иновация. Инженер по душа, той успява да комбинира любовта към храната и сантиментът към семейството в един уникален продукт. Неговият прочит проправя пътя си през шест поколения Бертацони и остава в основата на това, което правим днес.

Мислим за природата

Еко ценности

С любов към планетата

Домът на Бертацони е в красивите и плодородни земи на Емилия-Романя. Семейният бизнес винаги е разбирал връзката между неговите дейности и околната среда. Ето защо ние се уверяваме, че нашите гами, готварски плотове и аксесоари са изградени възможно най-ефективно, използвайки материали, които могат да се рециклират и не са вредни за околната среда. Използването на продукт от Bertazzoni означава използването на енергия максимално ефективно.

ще ви дадем

Най-доброто

Прецизност със страст

Bertazzoni винаги е бил лидер в производствените техники. Наред с еволюирането си, компанията винаги прилага най-модерните методи в своите фабрики. Вдъхновяваме се от инженерство и майсторство от световна класа, вкоренено в региона на Емилия-Романя.