За Семейството

Иновации през поколенията

През 19 век, Франческо Бертацони започва да изработва прецизни претеглящи машини за местните производители на сирене в Емилия-Романя, Северна Италия. Той имал навика да наблюдава влаковете, пристигащи от Германия в Гуастала, Италия. Направило му впечатление, че те се отопляват от нов вид печка на дърва. Тя главно се използвала за готвене от влаковия екипаж, както и за захранване на вагоните. Предприемаческия му инстинкт мигновено е привлечен от тази иновация. Инженер по душа, той успява да комбинира любовта към храната и сантиментът към семейството в един уникален продукт. Неговият прочит проправя пътя си през шест поколения Бертацони и остава в основата на това, което правим днес.

Качество

Прецизност със страст

Възникнала още в ранно детство, страстта на Франческо Бертацони е производството на уреди за наслада от храната. При италианците - може би повече, отколкото при която и да е друга нация - има естествено сливане на дизайн с инженерство. Прецизното и усъвършенствано инженерство гарантира, че вашите продукти функционират перфектно. Установеният му афинитет към дизайна прави продуктите на Bertazzoni стилни и елегантни. Формата и функцията стават едно цяло. Bertazzoni винаги е бил лидер в производствените техники. Наред с еволюирането си, компанията винаги прилага най-модерните методи в своите фабрики. Вдъхновяваме се от инженерство и майсторство от световна класа, вкоренено в региона на Емилия-Романя.

Храната

В основата на всичко

Bertazzoni вярва, че кухнята е сърцето на всеки дом. Също така, че храната е сърцето на всяка кухня. Компанията се намира в долината По, Северна Италия, в региона Емилия-Романя, известен като “кошница за хляб” на Италия. Околността е потопена в съставките и рецептите, направили италианската кухня известна в цял свят. От Пармиджано Реджано до Прошуто ди Парма и балсамико ди Модена. Да не говорим за изисканите вина, местните сортове паста и изобилието от пресни продукти. Всичко от които се нуждаете, за перфектното ястие.